ΈΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΈΞΥΠΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;


Πώς θα νιώθατε αν όλες οι συσκευές του σπιτιού ή της επιχείρησης σας θα μπορούσαν να συνδεθούν στο διαδίκτυο; Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους υπολογιστές και τα smartphones, αλλά στα πάντα: στα φώτα, στα στόρια, το στερεοφωνικό σας, η τηλεόραση, τα ηχεία, οι πόρτες, οι γκαραζόπορτες, τα κουδούνια, οι πόρτες εισόδου/εξόδου, τα ρολόγια, τα κλιματιστικά, οι θερμαντήρες νερού, οι συσκευές.;
Και πώς θα αισθανόσασταν αν όλες αυτές οι συσκευές μπορούσαν να επικοινωνήσουν, να σας στείλουν πληροφορίες και να λάβουν τις εντολές σας;
Κι όμως αυτό μπορεί να συμβεί! Δεν είναι επιστημονική φαντασία αλλά είναι η Piperaris Smart Automations.
To Piperaris Smart Automations είναι αυτό που ακούγεται: η αυτοματοποίηση της δυνατότητας ελέγχου των αντικειμένων γύρω από το κτίριο, από τα στόρια των παραθύρων έως τους τροφοδότες των κατοικιδίων σας, με απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Ορισμένες δραστηριότητες, όπως η εγκατάσταση ενός λαμπτήρα για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του κατά βούληση σας, είναι απλές και σχετικά φθηνές. Φανταστείτε την παρακολούθηση του κτιρίου σας χρησιμοποιώντας μια διασύνδεση στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας ή ακόμα και τα πάνελ που είναι τοποθετημένα γύρω από το κτίριο.

Η Piperaris Smart Automations μπαίνει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Το κτίριό σας θα γίνει έξυπνο, πάσει θυσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και γίνετε ο ειδικός της αυτοματοποίησης.

Έξυπνο ΣπίτιΈνα έξυπνο σπίτι συντονίζει την τεχνολογία στη ζωή σας σε ολοκληρωμένες, λαμπερές εμπειρίες-αλληλεπιδράσεις που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας και είναι εύκολο για την οικογένειά σας να απολαύσει. Με ένα άγγιγμα, χαμηλώστε τα φώτα, αναπαράγετε μουσική, ανοίξτε τη φωτιά στο τζάκι, ασφαλίστε τις πόρτες και ενεργοποιήστε το σύστημα ασφαλείας. Εναλλακτικά, κάντε το σπίτι σας να ανταποκρίνεται στο πρόγραμμά σας και τις ανάγκες σας χωρίς να ακουμπήσετε καμμία συσκευή.

Στη σημερινή εποχή κυκλοφορούν πολλές έξυπνες συσκευές - τηλεοράσεις, θερμοστάτες, κλειδαριές θυρών, ακόμα και λάμπες που μπορείτε να ελέγξετε με εφαρμογές στο smartphone σας. Το Smart Home συντονίζει σχεδόν όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία με λύσεις που μεγιστοποιούν την άνεση, την ευκολία, την ψυχαγωγία και την ηρεμία σας.

Έξυπνη Επιχείρηση ή ΓραφείοΕλέγξτε την επιχείρηση ή το σπίτι σας απ' όπου κι αν βρίσκεστε με ένα τηλεχειριστήριο, μέσω του διαδικτύου ή μέσω υπολογιστή ή ενός smartphone απλά, γρήγορα κι έξυπνα.

Σβήστε τα φώτα, ανοίξτε το νερό, ανοίξτε τα στόρια, ρυθμίστε τη θερμοκρασία των χώρων, ανοίξτε την εξώπορτα σε πρόσωπο που εμπιστεύεστε, αυτοματοποιήστε τις καθημερινές διαδικασίες για την επιχείρηση σας και ενεργήστε σα να ήσασταν αυτοπροσώπως ακόμα κι αν απουσιάζετε.

Φεύγετε και μ' ένα κουμπί κλείστε τα πάντα: ρεύμα, μουσική, ρολά, ξεχασμένα φώτα, νερό, κλιματισμό και αν συμβεί κάτι παράξενο όσο λείπετε, το σύστημα smart business θα σας ενημερώσει.

 

Κάνετε κλικ στην εικόνα για περισσότερα
 
Ελληνικα